Nieuwe vacatures

De Turkse Unie zoekt een activeringsconsulent M/V in Brussel

De organisatie

De Turkse Unie van België vzw is een landelijke vereniging die 180 lidverenigingen telt verspreid over Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel. Ze heeft een brede werking op verschillende domeinen die belangrijk zijn voor haar achterban zoals: sociaal-culturele activiteiten, tewerkstelling, onderwijs, ouder worden, huwelijksmigratie, ontwikkelingssamenwerking en nog tal van andere thema’s.De lidverenigingen van de Turkse Unie van België zijn heel divers. Zo zijn er jongeren- en studentenverenigingen, vrouwenverenigingen, sportverenigingen, socio-culturele verenigingen,  ouderverenigingen (onderwijs en opvoeding) en andere thematische verenigingen.Onze hoofddoelstelling is het ondersteunen van onze aangesloten verenigingen. We helpen hen bij de uitbouw van hun activiteiten. Daarnaast organiseren wij zelf ook sociaal culturele activiteiten in samenwerking met onze lidverenigingen en andere organisaties.

WORK4ALL-BXL- project

In kader van ons project WORK4ALL-BXL willen wij werkzoekenden in Brussel begeleiden en ondersteunen bij hun zoektocht naar werk of een geschikte opleiding dat naar tewerkstelling leidt.Als WORK4ALL-consulent sta je in voor het bedienen van werkzoekenden in hun zoektocht naar een job. Dit doe je in samenwerking en overleg met in eerste instantie de VDAB en ACTIRIS en ook met andere partners.De WORK4ALL-consulent werkt vindplaatsgericht, d.w.z. dat hij/zij de werkzoekende die moeilijker te bereiken zijn, zelf gaat zoeken en begeleiden.Hij/zij is communicatief/administratief sterk onderlegd en is zeer creatief en flexibel m.b.t. het vinden en begeleiding van werkzoekenden.Hij/zij is bekwaam om zelfstandig de volledige administratieve afhandeling zoals jaarverslagen en afrekeningen van het project af te handelen.Het is belangrijk dat de bediende goede sociale contacten heeft met de gemeenschap en op de hoogte is van de politieke en de sociale actualiteit.Goede kennis van Office pakketten (Word, Excel, Access, Powerpoint, Outlook, Publisher,…) en ervaring in Sociaal-Cultureel werk is een sterk pluspunt.Je profielJe hebt bij voorkeur ervaring in projectwerking met werkzoekendenJe bent sociaal aangelegd en vreest er niet voor om je tussen de mensen te begeven.Je bent een geboren netwerker met sterke communicatieve en didactische troevenJe kan perfect NederlandsJe kunt je behelpen in het TurksJe kan zelfstandig werken maar je bent tevens een sterke teamplayerJe hebt interesse in sociale en politieke actualiteitJe bent bereid om flexibel te werken (avond- en weekendwerk)Je bent bereid je aan te passen aan de noden van de organisatie en haar opdrachtenJe hebt een positieve werkhouding en zet je in voor een goede teamgeest en collegiale samenwerkingJe hebt bij voorkeur een diploma bachelorniveau of beschikt over gelijkwaardige ervaring en dit bij voorkeur in de richting van maatschappelijk of sociaal-cultureel werkDan ben jij de geschikte persoon voor deze uitdaging.Beschik je niet over alle gevraagde eigenschappen? Toch ben je overtuigd dat je deze job kunt aangaan? Dan willen we je zeker eens ontmoeten voor een gesprek.Wij biedenEen voltijds vervangingscontract met optie voor vast contract.Een veelzijdige en uitdagende job met ruime contactmogelijkheden en met ruime aandacht voor persoonlijke ontplooiingskansen.Ondersteuning binnen de organisatie om zich zo goed mogelijk in te werken.

Begin Contract

Onmiddellijke indiensttreding

Solliciteren

E-mail: motivatie + C.V  naar sollicitatie@turkseunie.bePraktischStuur uw sollicitatiebrief en CV op voor 28 februari 2019.Educatief Bediende – Turkse Unie van BelgiëDe organisatieDe Turkse Unie van België vzw is een landelijke vereniging die 180 lidverenigingen telt verspreid over Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel. Ze heeft een brede werking op verschillende domeinen die belangrijk zijn voor haar achterban zoals: sociaal-culturele activiteiten, tewerkstelling, onderwijs, ouder worden, huwelijksmigratie, ontwikkelingssamenwerking en nog tal van andere thema’s.De lidverenigingen van de Turkse Unie van België zijn heel divers. Zo zijn er jongeren- en studentenverenigingen, vrouwenverenigingen, sportverenigingen, socio-culturele verenigingen,  ouderverenigingen (onderwijs en opvoeding) en andere thematische verenigingen.Onze hoofddoelstelling is het ondersteunen van onze aangesloten verenigingen. We helpen hen bij de uitbouw van hun activiteiten. Daarnaast organiseren wij zelf ook sociaal culturele activiteiten in samenwerking met onze lidverenigingen en andere organisaties.FunctieDe educatieve bediende zorgt voor de ondersteuning van de verenigingen in hun werking. Dit houdt in dat hij/zij onze lidverenigingen activeert, de activiteiten van de verenigingen opvolgt en hen de nodige ondersteuning biedt.Hiernaast staat hij/zij mede in voor diverse administratieve beheerstaken van de eigen organisatie.De educatieve bediende weet wat het is om een project op te starten en uit te voeren. Ervaring in Socio-Cultureel werk is een sterk pluspunt. Het is belangrijk dat de educatieve bediende goede sociale contacten heeft met de gemeenschap en op de hoogte is van de politieke en de sociale actualiteit.Goede kennis van de Office toepassingen Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook, Publisher is vereist. Hij/zij moet vlot Nederlands kunnen spreken en schrijven. Kennis van het Engels en Frans is een belangrijk pluspunt.Je profiel

 • Je bent een geboren netwerker met sterke communicatieve en didactische troeven.
 • Je Nederlands is, zowel schriftelijk als mondeling, zeer goed. (Prioritair)
 • Je kan bij voorkeur Engels en Frans spreken en schrijven.
 • Je kan zelfstandig werken maar je bent tevens een sterke teamplayer.
 • Je hebt interesse in de sociale en politieke actualiteit.
 • Je beschikt over een eigen wagen met rijbewijs.
 • Je bent bereid om flexibel te werken. Af en toe een avondvergadering of een activiteit in het weekend vormt voor jouw geen probleem.
 • Je bent bereid je aan te passen aan de noden van de organisatie en haar opdrachten
 • Je hebt een positieve werkhouding en zet je in voor een goede teamgeest en collegiale samenwerking.
 • Je hebt een diploma op bachelorniveau, bij voorkeur in de richting van maatschappelijk of socio-culturele werk, en/of je kunt ons overtuigen dat je deze functie aan kan.

Wij bieden

 • een voltijds tijdelijk contract met mogelijkheid tot vast contract.
 • een veelzijdige en uitdagende job met ruime contactmogelijkheden en met ruime aandacht voor persoonlijke ontplooiingskansen.
 • doorgroeimogelijkheden tot regiocoördinator.
 • verloning volgens relevante ervaring en barema PC 329.

Standplaats1030 Brussel

Begin Contract

Onmiddellijke indiensttreding

Solliciteren schriftelijk met CV

E-mail: motivatie + C.V naar sollicitatie@turkseunie.be

PraktischStuur uw sollicitatiebrief en CV op voor 28 februari 2019.

 Anvers, BÖLGELER, Brüksel, DİĞER, Faaliyetlerimiz, HABERLER, İş başvurusu, Limburg, Oost-Vlaanderen