Welkom op de website van Turkse Unie van Belgie


Infosessie voor werkzoekenden in samenwerking met Z-Staffing in Maasmechelen

Turkse Unie

Turkse Unie van België ondersteund al jaren werkzoekenden door hen te begeleiden of jobadvies te geven.  Zoals eerder vermeld is onze activeringsconsulent momenteel ook actief in Maasmechelen. De eerste infosessie werd reeds in september 2013 georganiseerd met Z-Staffing (cleaning). Van de 30-tal aanwezigen werden reeds 15 werkzoekenden na de infosessie tewerkgesteld (korte en langeopdrachten).

Op vraag van de doelgroep hebben we samen met Z-Staffing een infosessie georganiseerd waaraan 24 werkzoekenden deelnamen. De aanwezigen hebben informatie gekregen over de verwachtingen als schoonmaak(st)er. Na de infosessie heeft Z-Staffing medewerker, Marijke Caruana, individuele gesprekken gevoerd met de werkzoekenden die geïnteresseerd waren in een job als schoonmaak(st)er.

Wij danken de teamleider Anja Schrijvers van Vdab werkwinkel Maasmechelen en de vdab consulenten voor de ter beschikking stelling van de vergaderzaal en voor hun medewerking. Ook danken we Z-staffing medewerker Marijke Caruana en de deelnemers. We willen alvast meedelen dat de acties en infosessies voor werkzoekenden zullen doorlopen in de regio. 

Turkse Unie
Turkse Unie

Other